Traumasensitiivinen lähestymistapa osteopatiaan

Kehitysvaiheessa oleva traumasensitiivinen lähestymistapa osteopatiaan on saanut alkunsa siitä, että olen halunnut antaa asiakkailleni työkaluja hermostolliseen itsesäätelyyn sekä kehotietoisuuden vahvistamiseen. 

Hoito auttaa eheytymään, voimaantumaan sekä löytämään tavan kohdata tukahdutettuja tunteita ja autonomisen hermoston reaktiomalleja turvallisesti kehoa kuunnellen.

Huom. Traumasensitiivinen lähestymistapa osteopatiaan ei ole psykoterapiaa, eikä sen tarkoituksena ole hoitaa psyykkisiä sairauksia tai mielenterveydellisiä häiriöitä.

"Julialla on myös mieletön läsnäolon taito ja kyky olla läsnä asiakkaan sisäisille prosesseille. Ihmettelin mitä traumalle on tapahtunut, kun sillä ei enää tuntunut olevan otetta minuun. Muutos tuntui suurelta, vaikka sen tapahtumista en tavallaan edes huomannut."

Asiakaspalaute 03/2022
"Olin koko aikuisikäni kärsinyt traumaperäisistä kehollisista oireista, jotka aktivoituivat aina tietyissä tilanteissa aiheuttaen kropassani automaattisen hätätilan. Etsiessäni hoitokeinoja löysin tietoa Julian tarjoamasta traumasensitiivisestä osteopatiasta.

Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen tunsin merkittävää vapautumista fyysisistä oireista. Hermostoni rauhoittui ja tuntui kuin jokin kerrostuma olisi vain pudonnut pois. Ikään kuin kroppani olisi saanut uuden viestin, ettei ole mitään hätää ja voin rentoutua.

Voin suositella Julian hoitoja erittäin lämpimästi! Hänen lämmin ja avoin olemuksensa auttavat rentoutumaan ja tuntemaan olon turvalliseksi vaikeidenkin asioiden ja tuntemusten äärellä" Kaisamari

Asiakaspalaute 10/2022