Traumasensitiivinen lähestymistapa osteopatiaan

Pilotointivaiheessa oleva traumasensitiivinen lähestymistapa osteopatiaan on saanut alkunsa siitä, että olen halunnut antaa asiakkailleni työkaluja kehollisten reaktioiden itsesäätelyyn sekä kehotietoisuuden vahvistamiseen.

Traumasensitiivinen lähestymistapa auttaa eheytymään, voimaantumaan sekä löytämään tavan kohdata tukahdutettuja tunteita, traumoja ja tiedostamattomia reaktiomalleja turvallisesti kehoa kuunnellen.

Kehonmuistiin tallentuneet reaktio – ja ajatusmallit usein ilmenevät erilaisina jännityksinä kehon eri kudoksissa kuten lihaksissa, faskioissa, nivelissä ja sisäelimissä.

Mitä enemmän hoidon aikana jännityksiä pääsee vapautumaan, sitä helpompi on kokea yhteyttä ja rakkautta itsessään sekä suhteessa ympäröivään maailmaan.

Huom. Traumasensitiivinen osteopatia ei ole psykoterapiaa, eikä sen tarkoituksena ole hoitaa psyykkisiä sairauksia tai mielenterveydellisiä häiriöitä.

"Julialla on myös mieletön läsnäolon taito ja kyky olla läsnä asiakkaan sisäisille prosesseille. Ihmettelin mitä traumalle on tapahtunut, kun sillä ei enää tuntunut olevan otetta minuun. Muutos tuntui suurelta, vaikka sen tapahtumista en tavallaan edes huomannut."

Asiakaspalaute 03/2022