”Osteopatian kautta voidaan ymmärtää miten mieli ja keho ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään.”

Julia Dahlberg
Olen osteopaatti Julia Dahlberg. Hoitoni kautta kuuntelen kehon hienovaraisia viestejä ja pyrin tukemaan sen toimintaa kohti vapaampaa liikettä.
 

Mielestäni osteopatiassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla kehon kuunteleva kohtaaminen, toiminnallisen anatomian ja fysiologian ymmärrys sekä terveyden löytämisen ilo.

Tuon työni kautta näkyväksi, miten oman itsetuntemuksen vahvistaminen, keholliselle läsnäololle herkistyminen ja oman potentiaalin käyttöön ottaminen voivat vaikuttaa myös oireiden kehittymiseen ja niistä palautumiseen.

Voit tulla vastaanotolleni erilaisten oireiden, kuten niska – tai selkäkivun, lantionalueen kiputilojen, päänsäryn, unettomuuden tai jalkoihin/käsiin liittyvien jännitysten tai liikerajoitusten vuoksi. Kroonisista sairauksista kärsivät tai leikkauksista toipuvat voivat erityisesti hyötyä osteopaattisesta hoidosta. Hoidan mielelläni aktiivisesti liikkuvia, jotka kaipaavat tukea palautumisessa.

Mikäli sinulla on taipumusta korkeaan verenpaineeseen, ruoansulatusvaivoja, lihas – ja niveljäykkyyttä sekä työhön liittyvää uupumusta, voi osteopaattisen hoidon autonomista hermostoa tasapainottava vaikutus olla paikallaan.

Opiskelin neljän vuoden ajan ammattikorkeakoulu Metropolian osteopatian tutkinto-ohjelmassa ja jatkokouluttaudun edelleen erikoistumalla mm. biodynaamiseen osteopatiaan. Aikaisemmilta koulutuksiltani olen tanssija ja yhteisöpedagogi.

Työni on oireenmukaisen hoidon lisäksi ennaltaehkäisevää ja tasapainoa ylläpitävää. Osteopaattina minulle on tärkeää selvittää oireiden syy – ja seuraussuhteita. Hoitoprosessin aikana tarjoan turvallisen tilan kohdata vaikeitakin tunteita tai tuntemuksia, jotka saattavat nousta esille liittyen hoidettaviin oireisiin.

Tule kokeilemaan ja yllättymään siitä, kuinka osteopaattisella kuuntelevalla otteella voidaan parantaa elämänlaatua ja helpottaa oireita.

Kysythän lisää, mikäli mieleesi tulee kysyttävää oireisiisi liittyen.

 

Valvira-godkänd osteopat

Som osteopat arbetar jag både med behandling av symtom och i förebyggande och balanserande syfte. Att undersöka orsak och verkan bakom symtomen är en central del i arbetet.

Du kan komma till mitt behandlingsrum för en mängd olika akuta eller kroniska symtom, såsom nack- och ryggsmärtor, bäckensmärtor, huvudvärk och sömnlöshet, eller för att få hjälp med spänningar och rörelsebegränsningar.

Om du lever med en kronisk sjukdom eller återhämtar du dig från en operation kan du särskilt dra nytta av en osteopatisk behandling. Jag hjälper också gärna dig som är fysiskt aktiv
och behöver stöd för återhämtningen.

En osteopatisk behandling inverkar balanserande på det autonoma nervsystemet och kan därför vara på sin plats om du har anlag för högt blodtryck, matsmältningsproblem
eller arbetsrelaterad utbrändhet.

Välkommen att prova på en behandling och bli överraskad över hur osteopati kan öka välmående och lindra symtom!

"Hakeuduin hoitoon olkapään kipujen takia, joihin olen saanut apua hoitojen myötä.

Tämän lisäksi olen saanut apua kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mitä en osannut edes odottaa.

Olet aidosti halunnut parantaa vointiani ja hoidon lisäksi olen saanut sinulta paljon ideoita ja neuvoja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Kiitos Julia saamastani avusta. Olet ammattitaitoinen, välittävä ja lämmin ihminen. Jatkan ehdottomasti kanta-asiakkaanasi."

Anni
”Olen käynyt Julian hoidossa 5 kertaa viimeisen 4 kuukauden aikana. Hoidot ovat auttaneet pitkään jatkuneissa fyysissä vaivoissani ja myös antaneet paljon voimavaroja vaikeassa elämäntilanteessa jaksamiseen.”

Tuomas
“Kärsin 20 vuoden ajan niskan alueen kivusta ja jännityksestä. Hyväksyin sen jo osaksi elämääni, enkä ajatellut, että voisin koskaan tulla enää oireettomaksi.

Viimeisen osteopaattisen hoidon jälkeen kipu ei ole tullut takaisin. Ihmeellistä!

Riikka