Asiakkaiden kokemuksia

”Olen kokenut että liikkuvuuteni selässä on parantunut hoitojen jälkeen. Yleinen elämänlaatu on parantunut, kun kivut on vähentyneet. Hoitojen jälkeen olo on ollut hyvin rentoutunut ja kivuton.

Voin suositella hoitoa muillekin, koska olen saanut siitä apua itsekin ja onhan tämä aina paljon parempi vaihtoehto kuin syödä esim. särkylääkkeitä.”

”Haluan vielä mainita, että hoitojen aikana osaat luoda erittäin rauhoittavan ja lämpimän tunnelman, mikä edesauttaa rentoutumaan hoidon aikana.

Lisäksi hoitojen aikana vallitsee luottamuksellinen ilmapiiri erilaisten keskustelujen muodossa.”

Asiakaspalaute 01/2022

 
 

Kokonaisvaltaista hoitoa sinulle

  • Osteopaattinen hoitoni voi auttaa sinua vapautumaan kehossasi olevista jännityksistä lempeän tehokkaasti.
   
  • Osteopaattina hoidan käsin eli manuaalisen terapian keinoin. Osteopaattisen filosofian ja teorian perustan on luonut amerikkalainen lääkäri A.T. Still (1828 – 1917).

Voit lukea lisää osteopatiasta osteopaattiliiton sivuilta!

 •  

"Hoito aloitetaan haastattelulla, jonka jälkeen tutkin ja hoidan lempeästi kuunnellen."

woman, adult, yoga-6304184.jpg

Mitä hoidossa tapahtuu

Havaitsen kosketukseni kautta kehossa olevia jännitteitä ja niiden syy – ja seuraussuhteita. Hoidolla pyrin tukemaan aineenvaihdunnan ja hermoston esteetöntä toimintaa sekä nivelten, lihasten ja faskioiden joustavuutta.
 

Luut, lihakset, faskiat, sisäelimet sekä kehon muut kudokset voivat kerätä mielen ja kehon toimintamallien seurauksena jännitteitä, jotka voivat oireilla erilaisina häiriötiloina.

Hoito käynnistää psykofyysisen prosessin, jolloin jännityksiin liittyvät autonomisen hermoston reaktiot tulevat näkyväksi ja pääsevät vähitellen vapautumaan.
 
Erityisesti traumojen ja onnettomuuksien sekä stressaavien elämäntilanteiden jäljet voivat näkyä pitkään. Osteopaattisella hoidolla voidaan purkaa kehostasi sellaisia jännityksiä, jotka saattavat häiritä kehon optimaalista toimintaa ja hengityksen vapaata virtausta.


Miten hyödyt hoidosta?

Osteopaattisen hoitojakson aikana ja jälkeen oireiden helpottumisen taustalla:

  • Hermoston tasapainottuminen
  • Aineenvaihdunnan parantuminen
  • Voimavarojen lisääntyminen
 •